Over ons

Jordy & Yoshi

Twee gepassioneerde zielen met een diepgewortelde liefde voor de horeca. Na vele jaren in deze branche te hebben gewerkt, voelden we dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Onze dorst naar kennis leidde ons naar een epische reis: een internationale cocktailcursus in het bruisende New York, die vijf weken duurde.

Die leerervaring bracht niet alleen nieuwe vaardigheden en technieken, maar inspireerde ons vooral om onze eigen creatieve koers te varen. Met JoYo Cocktails willen we een onvergetelijke dimensie toevoegen aan elk feest en evenement. Onze cocktails zijn ware kunstwerkjes – verfrissend, verrukkelijk en zinnenprikkelend.

We streven ernaar om een unieke sfeer te creëren, waar mensen samenkomen om te genieten van onze smaakvolle avonturen. Of het nu een intiem feest is of een grootschalig evenement, onze drankjes laten een onuitwisbare indruk achter. Bij JoYo Cocktails vertelt elk drankje zijn eigen verhaal, en het laat een glimlach op ieders gezicht achter. Proost op de smaakvolle reis van JoYo Cocktails! 

Why limit to an Happy Hour?

IMG_9878.BW

Wie zijn wij?